Konštrukcia k autosedačke RC2 ISOFIX base Red Castle skupina 0 od 0 mesiacov

Popis produktu

Základňa ISOFIX Red Castle je kvalitná a praktická konštrukcia k detskej autosedačke RC2, vďaka ktorému sa stane montáž autosedačky skutočne rýchla a efektívne. ISOFIX je štandardizovaný systém pripojenia detskej autosedačky k automobilu. Skladá sa z pevne ukotvených úchytiek na vozidle ku karosérií a z úchytiek na autosedačke, ktoré do nich zapadajú. Systém uchytenia je tak oveľa pevnejší a odolnejší. Konštrukcia ISOFIX je vhodná pre pre bábätka už od narodenia (skupina 0). Kotviace body ISOFIX sú integrované vo väčšine nových vozidiel, odporúčame vám zistiť, či je podporované aj vo vašom automobile. 

Vďaka ISOFIX konštrukcii si môžete byť istý, že je vaše dieťa v autosedačke chránené tým najlepším systémom na trhu. Ponúka pre dieťa najvyššiu možnú ochranu a bezpečnosť. Ľudia často pripájajú detské sedačky iba pomocou bezpečnostných pásov, pričom ich pripájajú chybne, alebo ich nepripoja vôbec. Systém ISOFIX zabráni chybám pri inštalácii autosedačky, ktoré sa môžu objaviť, ak ju pripevňujete iba s pomocou klasického bezpečnostného pásu. V prípade, že máte v rodine dve autá a viac detí, oceníte aj čas, ktorý vám ISOFIX ušetrí pri prehadzovaní autosedačiek z auta do auta.

Najdôležitejšia úloha rodičov je zabezpečiť ochranu a bezpečnosť detí pri cestovaní. Pri nákupe autosedačiek a bezpečnostných doplnkov si vyberajte iba certifikované a kvalitné produkty. Základňa ISOFIX od Red Castle patrí k najmodernejším bezpečnostným systémom, je kompatibilná s autosedačkou RC2 a spolu ponúknu deťom pocit istoty a pohodlia. Cesta autom bude pre nich príjemnejšia a rodičia budú spokojní, že poskytli dieťaťu maximálnu ochranu.

O Red Castle

Francúzska značka Red Castle prináša rodičom a deťom inovatívne produkty, ktoré sú vyrobené z eko-friendly materiálov a neobsahujú žiadne ťažké kovy či škodlivé farbivá. Dizajnéri značky Red Castle si zakladajú na modernom dizajne, no ešte dôležitejšia je pre nich prvotriedna kvalita a bezpečnosť detí, preto produkty Red Castle spĺňajú najvyššie kritériá kvality, ktoré pravidelne kontrolujú nezávislé laboratóriá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.