Vlniaca kolobežka Ben 10 Twist&Roll Mondo otočná

Popis produktu

Otočná detská kolobežka Ben 10 Twist&Roll s rozprávkovým motívom animovaného hrdinu Ben 10 je krásna kolobežka so zábavnými vlastnosťami. Je vhodná pre všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov a je ladená v žiarivých farbách zelenej a modrej. Nosnosť trojkolesovej kolobežky je 20 kg. Detská kolobežka má 3 kvalitné kolieska s rozdielnym priemerom predných kolies a zadného kolieska. Po ich opotrebovaní sa dajú jednoduchým spôsobom odmontovať a vymeniť za nové.

Kolobežka ponúka pre deti skvelú zábavu - pri naklonení do strany sa vďaka stredovému kĺbu otáčajú predné kolieska. Má otočné ovládanie, čo je veľmi výnimočná a zaujímavá vlastnosť hlavne pre menšie deti. Deti tak zažívajú vzrušujúcejšiu jazdu ako na klasickej kolobežke. Deti sa tak učia manévrovať s kolobežkou, učia sa udržiavať rovnováhu a zároveň posilňujú svalstvo rúk aj nôh. Jazda na kolobežke je aktivita, ktorú milujú deti všetkých vekových kategórií a s otočnou kolobežkou je ešte vzrušujúcejšia a zábavnejšia. Riadidlá kolobežky sú mäkké a pohodlné.

Mondo je taliansky výrobca, ktorý vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke. Nášľapná časť kolobežky má protišmykový charakter pre ešte vyššiu bezpečnosť počas jazdy. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmery12*68*40 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť20 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.