Kolobežka Vaiana Twist&Roll Mondo otočná

Popis produktu

Kolobežka Twist & Roll od talianskeho výrobcu Mondo je úžasná kolobežka s otočným riadením, ktorá poskytuje ešte viac zábavy ako klasické kolobežky. Je vhodná pre deti od 3 rokov a má krásny rozprávkový motív Vaiana. Detská otočná kolobežka má žiarivú tyrkysovú farbu v kombinácii s oranžovou. Protišmyková nášľapná plocha je ozdobená rozprávkovým obrázkom Vaiana. Má pohodlné riadidlá, ktoré sú príjemné na dotyk. Detská kolobežka má 2 väčšie kolieska v prednej časti a jedno menšie koliesko vzadu.

Po opotrebovaní sa dajú kolieska jednoduchým spôsobom odmontovať a vymeniť za nové. Pri naklonení do strany sa kolieska otáčajú a nakláňajú tam, kam chce dieťa. Takáto jazda je ešte zábavnejšia a vzrušujúcejšia ako jazda na klasickej dvojkolesovej kolobežke. Výhodou kolobežky je jej nízka hmotnosť, deti si ju ľahko zbalia na výlet či dovolenku. Nosnosť kolobežky je 20 kg. Je vhodná pre deti už od 3 rokov. Jazda na kolobežke je nielen zábavná, ale aj zdraviu prospešná aktivita. Deti posilňujú svalstvo a motoriku, určite si s ňou zamilujú pohyb a športovanie.

Mondo je taliansky výrobca, ktorý vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov, medzi ktoré patrí aj rozprávka Vaiana. Pri jazde sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke. Nášľapná časť kolobežky má protišmykový charakter pre ešte vyššiu bezpečnosť. Kolobežka má celkovú výšku 68 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmery40*12*68 cm
Celková výška68 cm
Rozmery balenia58*16*24 cm
Celková dĺžka40 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť20 kg
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.