Trojkolesová kolobežka Vaiana Smoby s výškovo nastaviteľnou rúčkou protišmyková

Popis produktu

Detská trojkolesová kolobežka Vaiana je rozprávková trojkolesová kolobežka, vhodná pre všetky malé dievčatá od 3 rokov, ktoré rady pozerajú Disney rozprávky. Kolobežka je vyhotovená v krásnych jemných farbách v štýle animovanej rozprávky o nebojácnom dievčati Vaiana, ktorú si obľúbili deti po celom svete a jej obrázok zdobí riadidlá kolobežky. Trojkolesová kolobežka je vďaka svojmu celokovovému rámu a stabilnému trojkolesovému systému ako stvorená pre odvážne dievčatká, ktoré s ňou zažijú krásne chvíle. Kolieska na kolobežke sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. 

Riadidlá sa dajú nastaviť do maximálnej výšky 70 cm pričom celkové rozmery kolobežky sú 52*32*72 cm. Kolobežka sa vďaka nastaviteľným rúčkam vyznačuje schopnosťou rásť spolu s vaším dieťaťom, takže ju bude využívať naozaj dlhý čas, pričom sa bude pri jazde s touto skvelou kolobežkou cítiť naozaj bezpečne a komfortne. 

Moderná kolobežka s tromi kolieskami je omnoho stabilnejšia, bezpečnejšia a pohodlnejšia ako klasická kolobežka, preto neváhajte a zakúpte ju svojim dievčatkám. Kolobežka má nosnosť 20 kg. Vďaka kolobežke sa deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu.

Kolobežka je skladná a jednoduchá na manipuláciu a jej celková váha je 2,4 kg. Dieťa sa nemusí obávať prípadných nerovností na vozovke, keďže pri tichých a spoľahlivých gumených kolieskach s protišmykovým povrchom nehrozí žiadne nebezpečenstvo šmyku. Jazda na kolobežke je naozaj veľmi príjemná aj vďaka kvalitným protišmykovým rúčkam a dievčatko si na nej bude pripadať ako skutočná princezná.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery55*32*70 cm
Celková výška70 cm
Rozmery balenia25*44*15 cm
Celková dĺžka55 cm
Výška rúčky67 - 70 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,4 kg
Nosnosť20 kg
Kolesárubber
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.