Trojkolesová kolobežka Vaiana Mondo s taškou

Popis produktu

Detská trojkolesová kolobežka Vaiana je veľmi kvalitná kolobežka vhodná pre všetky deti a najmä dievčatá od 3 rokov. Je to moderná kolobežka, ktorú si vaše dievčatko môže zbaliť aj na výlet či dovolenku, pretože má nízku hmotnosť a nezaberie veľa miesta. Detská trojkolesová kolobežka má krásny Disney motív Vaiana, ktorú poznajú deti po celom svete. Je ladená pestrofarebnej kombinácii, ktorá nadchne každé malé dievčatko. Výborným doplnkom kolobežky je rozprávková taška na riadidlách s motívom Vaiana, ktorá dokonale ladí s celým dizajnom kolobežky.

Kolobežka pre deti Mondo má dve kolieska v zadnej časti, vďaka čomu deti nemusia udržiavať rovnováhu počas jazdy. Je to výborná prvá kolobežka pre najmenšie deti. Detská kolobežka je vybavená tromi kvalitnými silikónovými kolieskami, ktoré sa v prípade potreby dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Silikónové transparentné kolieska zvyšujú pohodlnosť pri jazde a sú odolné voči prerazeniu. Konštrukcia kolobežky je pevná a odolná, vašim deťom vydrží roky ako nová. Držadlá kolobežky sú protišmykové a zároveň príjemné na dotyk. Nosnosť kolobežky je 20 kg.

Jazda na kolobežke je nielen zábavná, ale aj zdraviu prospešná aktivita. Deti posilňujú svalstvo a motoriku, určite si s ňou zamilujú pohyb a športovanie. Mondo je taliansky výrobca, ktorý vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke. Nášľapná časť kolobežky má protišmykový charakter pre ešte vyššiu bezpečnosť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmery balenia48*14*23 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť20 kg
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.