Kolobežka trojkolesová Super Mario Smoby s výškovo nastaviteľnou rúčkou protišmyková

Popis produktu

Trojkolesová kolobežka Super Mario predstavuje kvalitnú športovú hračku pre chlapcov a dievčatá už od 3 rokov. Kolobežka je vyhotovená v nádhernej červeno-modrej farebnej kombinácii a na riadidlách sa nachádza emblém s obrázkom animovanej postavičky Super Mária, ktorú poznajú deti po celom svete. Detská kolobežka sa vďaka svojmu celokovovému rámu a stabilnému trojkolesovému systému vyznačuje vysokou životnosťou, je ako stvorená pre malých pretekárov.

Kolieska na kolobežke sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Riadidlá sa dajú výškovo nastaviť v 2 polohách (67-70 cm), pričom celkové rozmery kolobežky sú 55*32*70 cm. Kolobežka sa vďaka nastaviteľným riadidlám vyznačuje schopnosťou rásť spolu s vaším dieťaťom, ktoré s ňou zažije veľa zábavy a radostných chvíľ, takže ho rozhodne tak skoro neomrzí. Moderná kolobežka s tromi kolieskami je omnoho stabilnejšia, bezpečnejšia a pohodlnejšia ako klasická kolobežka. Celková nosnosť kolobežky je až 20 kg. 

Vďaka kolobežke sa deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si trénujú aj postreh a reflexy. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu. Kolobežka je skladná a jednoduchá na manipuláciu. Tiché a spoľahlivé gumené kolieska výborne priliehajú na akýkoľvek povrch a jazda na kolobežke je príjemná aj vďaka protišmykovým rúčkam.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery56*32*70 cm
Celková výška70 cm
Rozmery balenia46*15*25 cm
Výška rúčky67-70 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,4 kg
Nosnosťmax. 20 kg
Farbamodrá,červená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.