Kolobežka Skye & Everest Paw Patrol Mondo ABEC 5 dvojkolesová

Popis produktu

Detská kolobežka Mondo s motívom rozprávky Skye & Everest Paw Patrol je nádherná dvojkolesová kolobežka vhodná pre všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Kolobežka má pevnú konštrukciu a ľahký hliníkový rám. Kolobežka je vyhotovená v ružovej farbe s motívom animovanej rozprávky Skye & Everest Paw Patrol, ktorú poznajú deti na celom svete. Kolesá trojkolky sú vyrobené z kvalitného bezftalátového PVC materiálu. Riadidlá kolobežky sú mäkké a príjemné na dotyk. Jednoduchým spôsobom sa dajú výškovo nastaviť podľa potrieb až do výšky 82 cm. Jej dĺžka je 65 cm a šírka 10 cm. Kolobežka má brzdu na zadnom koliesku, nášľapná časť je protišmyková.

Nosnosť kolobežky je 50 kg. Jazda na kolobežke je nielen zábavná, ale aj zdraviu prospešná aktivita. Deti posilňujú svalstvo a motoriku, určite si s ňou zamilujú pohyb a športovanie. Ložiská ABEC 5 sú jednou z najdôležitejších častí kolobežky. Kolobežka Mondo obsahuje ložiská piatej triedy ABEC 5, preto majú kolieska na kolobežke maximálne tichý chod, sú odolné a vydržia stovky vzrušujúcich jázd vášho dieťatka. Kolieska majú priemer 12 cm a po opotrebovaní sa dajú jednoducho vymeniť.

Výhodou kolobežky je jej nízka hmotnosť, deti si ju ľahko zbalia na výlet či dovolenku. Mondo je taliansky výrobca, ktorý vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov, medzi ktoré patrí aj Paw Patrol. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke. Nášľapná časť kolobežky má protišmykový charakter pre ešte vyššiu bezpečnosť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodItaly
Rozmery65*82*10 cm
Rozmery balenia60*11*22 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť50 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.