Trojkolesová kolobežka Shimmer&Shine Mondo s taškou

Popis produktu

Detská trojkolesová kolobežka Shimmer&Shine je krásna a obľúbená olobežka vhodná pre všetky deti, najmä dievčatá od 3 rokov. Je to nadčasová kolobežka, ktorú si vaše dievčatko môže zbaliť aj na výlet či dovolenku, pretože má nízku hmotnosť a nezaberie veľa miesta. Detská trojkolesová kolobežka má krásny, rozprávkový motív populárnej animovanej rozprávky Shimmer and Shine. Je ladená v ružovo-fialovej farebnej kombinácii, ktorá poteší každé malé dievčatko. Výborným doplnkom kolobežky je rozprávková taška na riadidlách s motívom Shimmer&Shine, ktorá dokonale ladí s celým dizajnom kolobežky.

Kolobežka pre deti Mondo má dve kolieska v zadnej časti, vďaka čomu deti nemusia udržiavať rovnováhu počas jazdy. Je to výborná prvá kolobežka pre najmenšie deti. Detská kolobežka je vybavená tromi kvalitnými silikónovými kolieskami, ktoré sa v prípade potreby dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Silikónové transparentné kolieska zvyšujú pohodlnosť pri jazde a sú odolné voči prerazeniu. Konštrukcia kolobežky je pevná a odolná, vašim deťom vydrží roky ako nová. Držadlá kolobežky sú protišmykové a zároveň príjemné na dotyk. Nosnosť kolobežky je 20 kg.

Jazda na kolobežke je nielen zábavná, ale aj zdraviu prospešná aktivita. Deti posilňujú svalstvo a motoriku, určite si s ňou zamilujú pohyb a športovanie. Mondo je taliansky výrobca, ktorý vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke. Nášľapná časť kolobežky má protišmykový charakter pre ešte vyššiu bezpečnosť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmery balenia48*14*23 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť20 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.