Trojkolesová kolobežka PJ Masks Smoby s výškovo nastaviteľnou rúčkou protišmyková

Popis produktu

Detská trojkolesová kolobežka PJ Masks Smoby je krásna trojkolesová kolobežka, vhodná pre deti od 3 rokov, ktoré majú rady rozprávky. Kolobežka je vyhotovená v atraktívnej červeno-modro-zelenej kombinácii a na riadidlách sa nachádza vyobrazený motív animovaných hrdinov zo série PJ Masks. Trojkolesová kolobežka je vďaka svojmu celokovovému rámu a stabilnému trojkolesovému systému ako stvorená pre malých pretekárov, ktorí si s ňou zažijú krásne chvíle.

Kolieska na kolobežke sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Riadidlá sa dajú nastaviť do maximálnej výšky 70 cm pričom celkové rozmery kolobežky sú 55*32*72 cm. Kolobežka sa vyznačuje schopnosťou rásť spolu s vaším dieťaťom, ktoré s ňou zažije veľa zábavy a radostných chvíľ, takže ho rozhodne tak skoro neomrzí.

Moderná kolobežka s tromi kolieskami je omnoho stabilnejšia, bezpečnejšia a pohodlnejšia ako klasická kolobežka, preto neváhajte a zakúpte ju svojim malým nezbedníkom. Kolobežka má nosnosť 20 kg. Vďaka kolobežke sa deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu.

Kolobežka je skladná a jednoduchá na manipuláciu a jej celková váha je 2,2 kg. Dieťa sa nemusí obávať prípadných nerovností na vozovke, keďže pri tichých a spoľahlivých gumených kolieskach s protišmykovým povrchom nehrozí žiadne nebezpečenstvo šmyku. Jazda na kolobežke je naozaj veľmi príjemná aj vďaka kvalitným protišmykovým rúčkam a chlapec sa môže bez obáv vydať na dobrodružnú výpravu. Správna výprava by sa samozrejme nezaobišla aj bez doplnkových ochranných pomôcok, na ktoré by mal myslieť každý zodpovedný rodič. 

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery55*32*70 cm
Celková výška70 cm
Rozmery balenia25*44*15 cm
Celková dĺžka55 cm
Výška rúčky67 - 70 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,2 kg
KolesáRubber
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.