Kolobežka&odrážadlo Reversible 2v1 Scooter Smoby trojkolesová oceľovo-šedá výška rúčky 53/63 cm nosnosť 20 kg od 18 mes

Popis produktu

Kolobežka a odrážadlo 2v1 Scooter z dielne francúzskych dizajnérov Smoby je špičková športová hračka pre chlapcov a dievčatá od 18 mesiacov, ktorá sa dá bez náradia za krátky okamih premeniť z detského odrážadla na kolobežku. Kolobežka-odrážadlo je vyhotovená v oceľovo-šedej farebnej kombinácii so žltou, vďaka čomu sa zapáči každému malému športovcovi. Multifunkčná kolobežka je vďaka svojmu celokovovému rámu, kvalitným plastom a a stabilnému trojkolesovému systému ako stvorená pre každé neposedné dieťa. Vyznačuje sa schopnosťou rásť spolu s vaším dieťaťom, takže ju bude využívať dlhé roky.

Výškovo nastaviteľná rúčka umožní deťom od 18 mesiacov používať hračku ako odrážadlo s výškou rúčky 53 cm a od 24 mesiacov ako kolobežku s maximálnou výškou rúčky 63 cm. Rodičia dokážu premeniť odrážadlo na kolobežku za 20 sekúnd vďaka patentovanému systému, ktorý nevyžaduje žiadne nástroje. Kvalitné kolieska s blatníkmi sú tiché a spoľahlivé, chránené proti prerazeniu. Protišmykové rúčky poskytnú deťom pocit istoty a bezpečia. Kolobežka a odrážadlo pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si trénujú aj postreh a reflexy. Pri jazde sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu.

Rozmery kolobežky sú 60*30*63 cm (63 cm s maximálnou výškou rúčky). Jej celková nosnosť je 20 kg. Smoby už dlhé roky prináša deťom moderné hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery60*30*63 cm
Celková výška63 cm
Rozmery balenia16*52*33 cm
Celková dĺžka60 cm
Výška rúčky53 / 63 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,8 / 3,4 kg
Nosnosť20 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.