Kolobežka dvojkolesová Raya&The Last Dragon Mondo AL, PVS kolesá 120 mm, ABEC 5

Popis produktu

Kolobežka dvojkolesová s motívom animovaného filmu Raya a posledný drak očarí všetky deti a najmä dievčatká už od 5 rokov. Kolobežka má pevnú konštrukciu a ľahký hliníkový rám, je vyhotovená v fialovo-bielej farebnej kombinácii. Kolesá trojkolky sú vyrobené z kvalitného bezftalátového PVS materiálu. Riadidlá kolobežky sú mäkké a príjemné na dotyk, zadná nášľapná brzda sa postará o bezproblémové brzdenie. Riadidlá sa dajú výškovo nastaviť podľa potrieb až do výšky 82 cm. Celkové rozmery produktu sú 65*82*10 cm.

Na kolobežke sa dokáže voziť dieťa s maximálnou váhou až 50 kg. Jazda na kolobežke je nielen zábavná, ale aj zdraviu prospešná aktivita. Deti posilňujú svalstvo a motoriku, určite si s ňou zamilujú pohyb a športovanie. Ložiská ABEC 5 sú jednou z najdôležitejších častí kolobežky. Kolobežka Mondo obsahuje ložiská piatej triedy ABEC 5, preto majú kolieska na kolobežke maximálne tichý chod, sú odolné a vydržia stovky vzrušujúcich jázd vášho dieťatka. Majú priemer 12 cm a po opotrebovaní sa dajú jednoducho vymeniť.

Výhodou kolobežky je jej nízka hmotnosť, deti si ju ľahko zbalia na výlet či dovolenku. Taliansky výrobca Mondo vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov, medzi ktoré patrí aj Llama a priatelia. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmery65*82*10 cm
Rozmery balenia60*11*22 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť50 kg
KolesáPVS Ø 120 mm
Farbafialová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.