Kolobežka Minnie Kiddieland so zvukom a svetlom od 12 mes

Popis produktu

3-kolesová kolobežka Minnie Kiddieland je ideálnym darčekom pre všetky deti a najmä dievčatká od 12 do 36 mesiacov s nádherným Disney motívom postavičky Minnie. Rozprávková kolobežka sa vyznačuje pevnou a stabilnou konštrukciou, s ktorou sa malé dieťa cíti bezpečne. Na rúčkach kolobežky sa nachádzajú tlačidlá, ktoré po stisnutí vydávajú zábavné zvuky a svetlá, takže si detičky jazdu s touto kolobežkou naozaj užijú. Nádherné ružové vyhotovenie s bielymi bodkami a obrázkami Minnie zaujme drobčekov na prvý pohľad. Kolobežka má nosnosť 20 kg a funguje na batérie 2 x AA, ktoré sú súčasťou balenia. Detská kolobežka má 3 kvalitné kolieska s rozdielnym priemerom predných kolies a zadného kolieska. 

Deti jazdu na kolobežke milujú a je to skvelá forma pohybovej aktivity, pri ktorej sa učia rovnováhe už od útleho veku. Detská kolobežka Kiddieland je vďaka trom kolieskam omnoho stabilnejšia. Deti si zašportujú, rozvíjajú si svaly a učia sa koordinovať svoje pohyby. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu. Jazda na kolobežke je vzrušujúci zážitok a zároveň skvelá forma pohybovej aktivity pre deti na čerstvom vzduchu. 

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery63*36*74 cm
Rozmery balenia36*24*65 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Note2 x AA batteries
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.