Trojkolesová kolobežka Máša a medveď Smoby ružová

Popis produktu

Smoby trojkolesová kolobežka Máša a medveď je rozprávková kolobežka s originálnym dizajnom a pevnou kvalitnou konštrukciou. Farebné prevedenie zelenej a ružovej je typické pre rozprávku Máša a medveď, ktorá je dnes medzi malými deťmi veľmi obľúbená. Každé dieťatko určite zatúži aj po kolobežke Máša a medveďDetská trojkolesová kolobežka je ľahká, vďaka 3 kolesám je jazda maximálne pohodlná a hladká. Kolieska sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Rozprávková kolobežka je vhodná pre deti od 2,5 roka. Má protišmykové riadidlá, ktoré sú zároveň zamatovo hebké na dotyk. Nášľapná časť je tiež protišmyková, pre rýchlu, ale bezpečnú jazdu. 

Predná časť kolobežky je zdobená obrázkom rozprávkových postavičiek, celá dievčenská hračka pôsobí veľmi štýlovo. Trojkolesová detská kolobežka má pevnú konštrukciu, je vyrobená z kvalitných materiálov, takže vydrží dlhé roky. Deti milujú jazdu na kolobežke, pretože je to vždy vzrušujúci zážitok a veľmi zábavný spôsob trávenia voľného času. Okrem toho sa vďaka kolobežke deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy. Rozprávkový motív podnecuje detskú fantáziu a tiež kreativitu. Rýchla jazda na kolobežke je skvelý spôsob pohybovej aktivity pre všetky deti. Rozprávková kolobežka s tromi kolieskami je omnoho stabilnejšia, bezpečnejšia a pohodlnejšia ako klasická kolobežka, preto neváhajte a zakúpte ju svojim malým nezbedníkom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s jedinečným dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre nezbedné deti. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 2.5 roka
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery55*32*65 cm
Celková výška65 cm
Rozmery balenia33*15*45 cm
Celková dĺžka55 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,50 kg
Nosnosť20 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.