Kolobežka Maggie&Bianca Smoby dvojkolesová, skladacia s nastaviteľnou rúčkou od 5 rokov

Popis produktu

Detská kolobežka Smoby má 2 kolieska a motív seriálu Maggie a Bianca. Je veľmi praktická, pretože sa dá jednoducho poskladať a zbaliť do kufra auta. Kolobežka je vhodná pre deti od 5 rokov. Má protišmykové riadidlá, ktoré sú zároveň zamatovo hebké na dotyk. Výška riadidiel sa dá nastaviť do 3 polôh, prispôsobia sa výške dieťatka. Kolobežka Smoby má nosnosť 50 kg. Zaujímavý motív, moderné ružové odtiene, možnosť jednoduchého zbalenia na cesty, to všetko sú jedinečné súčasti detskej kolobežky Smoby.

Detská dvojkolesová kolobežka je ľahká, jazdí sa na nej veľmi jednoducho a pohodlne. Kolieska sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Deti milujú jazdu na kolobežke, pretože je to vždy vzrušujúci zážitok a veľmi zábavný spôsob trávenia voľného času. Okrem toho sa vďaka kolobežke deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy.

V zadnej časti kolobežky sa nachádza nožná brzda pre vyššiu bezpečnosť. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky: chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu. Francúzsky výrobca Smoby produkuje originálne, bezpečné a kvalitné detské hračky zo zamatovo jemného plastu. Všetky detské hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery70*32*83 cm
Celková výška83 cm
Rozmery balenia65*32*46 cm
Celková dĺžka70 cm
Výška rúčkymax 83 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,14 kg
Nosnosť50 kg
Farbapurpurová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.