Kolobežka Lietadlá Twist & Roll Mondo otočná

Popis produktu

Mondo detská trojkolesová kolobežka Twist & Roll je úžasná a kvalitná detská kolobežka. Je prevedená v motíve detskej rozprávky Planes (Lietadlá), ktorá je veľmi obľúbenou u detí. Farebné prevedenie kolobežky je v kombinácii žiarivej modrej a oranžovej farby. Má mäkké riadidlá, príjemné na dotyk. Celá je vyhotovená s množstvom rozprávkových obrázkov, ktorá pôsobia veľmi príjemne a každé dieťa si ich obľúbi.

Detská kolobežka má kvalitné kolieska s rozdielnym priemerom predných a zadného kolieska. Po ich opotrebovaní sa dajú jednoduchým spôsobom odmontovať a vymeniť za nové. Nášľapná časť kolobežky má protišmykový charakter. Výhodou tejto rozprávkovej detskej kolobežky je jej ovládanie. Kolobežka má pevnú kovovú konštrukciu vyrobenú z ľahkých materiálov. Pri naklonení do strany sa kolieska otáčajú tam, kam chce dieťa. Výhodou kolobežky Twist & Roll je jej nízka hmotnosť. Nosnosť kolobežky je do 20 kg.

Je vhodná pre deti už od 3 rokov. Jazda na kolobežke prispieva k detskému zdraviu. Je to skvelá forma pohybovej aktivity vonku s kamarátmi, kde si dieťa nielen posilňuje opornú sústavu. Dieťa si cibrí si aj rozvahu a učí sa rešpektovať pravidlá premávky na ihrisku. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu. Spoločnosť Mondo je taliansky výrobca kvalitných detských hračiek, s dlhoročnou tradíciou. Deti jazdu na kolobežke milujú. Rozmery detskej kolobežky sú 12*68*40 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery12 x 68 x 40 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť20 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.