Kolobežka dvojkolesová Ignite Flow Scoot Led Light Mondo so svietiacimi kolesami ľahký pevný skladací rám od 5 rokov

Popis produktu

Kolobežka dvojkolesová Ignite Flow Scoot Led Light je fantastický darček pre všetky športovo založené deti od 5 rokov. Kolobežka má pevnú konštrukciu a ľahký hliníkový rám, ktorý sa dá jednoducho poskladať a vziať na cesty. Modro-čierny dizajn kolobežky zaujme chlapcov na prvý pohľad. Kvalitné kolieska dokážu počas jazdy svietiť, čím zaisťujú aj lepšiu viditeľnosť každého jazdca. Riadidlá kolobežky sú mäkké a príjemné na dotyk, zadná nášľapná brzda sa postará o bezproblémové brzdenie. Riadidlá sa dajú nastaviť podľa potrieb dieťaťa až do výšky 86 cm.

Na kolobežke sa dokáže voziť dieťa s maximálnou váhou až 100 kg. Jazda na kolobežke je nielen zábavná, ale aj zdraviu prospešná aktivita. Deti posilňujú svalstvo a motoriku, určite si s ňou zamilujú pohyb a športovanie. Kolieska na kolobežke s kvalitnými ložiskami zaručujú maximálne tichý chod, sú odolné a vydržia stovky vzrušujúcich jázd vášho dieťatka. Po opotrebovaní sa dajú jednoducho vymeniť. Svetelná funkcia sa aktivuje pri pohybe kolobežky, nevyžaduje batérie.

Výhodou kolobežky je jej nízka hmotnosť, deti si ju ľahko zbalia na výlet či dovolenku. Taliansky výrobca Mondo vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodItaly
SvetloÁno
Nosnosť100 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.