Trojkolesová kolobežka Frozen Smoby modro-ružová od 3 rokov

Popis produktu

Smoby detská trojkolesová kolobežka Frozen (Ľadové kráľovstvo) je jedinečná a veľmi kvalitná kolobežka, ktorá spĺňa najvyššie štandardy bezpečnosti, ktoré podliehajú najprísnejším európskym normám. Je to úžasná kolobežka, ktorá je vďaka svojej nízkej váhe vhodná pre každé dieťa od 2,5 rokov. Krásne a originálne prevedenie tejto rozprávkovej kolobežky nadchne každé dievčatko. Kolobežka má stabilnú protišmykovú podložku s krásnym obrázkom Frozen, aby bola zabezpečená čo najbezpečnejšia jazda pre vaše dieťa. 

Detská trojkolesová kolobežka je vybavená tromi kvalitnými silikónovými kolieskami, ktoré sa v prípade potreby dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Silikónové transparentné kolieska zvyšujú pohodlnosť pri jazde a sú odolné voči prerazeniu. Konštrukcia kolobežky je kombinácia pevnej kovovej konštrukcie a odolného plastu. Kolobežka pre deti Frozen má výškovo nastaviteľné riadidlá, ktoré sa dajú nastaviť podľa potreby vášho dieťaťa, a preto kolobežka rastie spolu s ním. Držadlá kolobežky sú protišmykové a zároveň príjemné na dotyk.

Celá kolobežka je prevedená v krásnej ružovej a modrej farbe motívu Smoby postavičky Frozen. Vpredu na držadlách má pripevnený farebný štítok s motívom Frozen. Deti jazdu na kolobežke milujú a je to skvelá forma pohybovej aktivity. Detská kolobežka Smoby je vďaka trom kolieskam omnoho stabilnejšia a preto je vhodná pre malé deti už od 2,5 rokov. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu. Nosnosť kolobežky je 20 kg.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery55*32*65 cm
Celková výška65 cm
Rozmery balenia33*15*45 cm
Celková dĺžka55 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,50 kg
Nosnosť20 kg
Koleságumené, tiché a protišmykové
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.