Kolobežka Frozen Twist & Roll Frozen Mondo otočná

Popis produktu

Otočná kolobežka Twist & Roll má krásny motív obľúbenej rozprávky Ľadové kráľovstvo (Frozen). Je to jedinečná kolobežka so zábavnými vlastnosťami pre všetky neposedné deti . Je vhodná hlavne  pre dievčatá od 3 rokov a je ladená v nežnej kombinácii modrej a ružovej farby. Nosnosť trojkolesovej kolobežky je 20 kg. Detská kolobežka má 3 kvalitné kolieska s rozdielnym priemerom predných kolies a zadného kolieska. Po ich opotrebovaní sa dajú jednoduchým spôsobom odmontovať a vymeniť za nové.

Maximálne zábavná je táto kolobežka preto, že sa pri naklonení do strany vďaka stredovému kĺbu otáčajú predné kolieska. Otočné riadenie je veľmi zaujímavá vlastnosť hlavne pre menšie deti, ktoré sú zvedavé a rady všetko skúmajú. Deti tak zažívajú vzrušujúcejšiu jazdu ako na klasickej kolobežke. Deti sa tak učia manévrovať s kolobežkou, učia sa udržiavať rovnováhu a zároveň posilňujú svalstvo rúk aj nôh. Jazda na kolobežke je aktivita, ktorú milujú deti všetkých vekových kategórií a s otočnou kolobežkou je ešte vzrušujúcejšia a zábavnejšia. Riadidlá kolobežky sú mäkké a pohodlné.

Mondo je taliansky výrobca, ktorý vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov, medzi ktoré patrí aj rozprávka o princeznách Anna a Elsa - Ľadové kráľovstvo. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke. Nášľapná časť kolobežky má protišmykový charakter pre ešte vyššiu bezpečnosť počas jazdy a navyše je vyzdobená obrázkami z rozprávky. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmery balenia58*16*24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť20 kg
Farbafialová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.