Kolobežka vlniaca sa Fireman Sam Smoby protišmyková s brzdou

Popis produktu

Vlniaca sa kolobežka Fireman Sam je moderná trojkolesová kolobežka, vhodná pre všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov, ktorí rady pozerajú Disney rozprávky. Kolobežka je vyhotovená v krásnom červeno-žltom vyhotovení a jej protišmykovú nášľapnú plochu zdobí obrázok odvážneho Požiarnika Sama (Fireman Sam), ktorého dobrodružstvá  poznajú deti po celom svete. Trojkolesová kolobežka je vďaka svojmu celokovovému rámu a stabilnému trojkolesovému systému ako stvorená pre odvážnych chlapcov, ktorí s ňou zažijú vzrušujúce chvíle. Kolieska na kolobežke sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Detská kolobežka má 2 väčšie kolieska v prednej časti a jedno menšie koliesko vzadu. Pri naklonení do strany sa kolieska otáčajú a nakláňajú tam, kam chce dieťa, vďaka čomu bude mať ešte lepší pôžitok z jazdy.

Moderná kolobežka s tromi kolieskami je omnoho stabilnejšia, bezpečnejšia a pohodlnejšia ako klasická kolobežka. Kolobežka má nosnosť 20 kg. Vďaka kolobežke sa deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu.

Kolobežka je skladná a jednoduchá na manipuláciu a jej celková váha je 2,25 kg. Dieťa sa nemusí obávať prípadných nerovností na vozovke, keďže pri tichých a spoľahlivých gumených kolieskach s protišmykovým povrchom nehrozí žiadne nebezpečenstvo šmyku. Jazda na kolobežke je naozaj veľmi príjemná aj vďaka kvalitným protišmykovým rúčkam. Chlapci si túto kolobežku obľúbia na prvý pohľad. Celkové rozmery kolobežky sú 56*23*68 cm a na zadnom koliesku sa nachádza spolahlivá nášľapná brzda.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery56*23*68 cm
Celková výška68 cm
Rozmery balenia59*18*29 cm
Celková dĺžka56 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,0 kg
Nosnosť20 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.