Trojkolesová kolobežka Hľadá sa Dory Mondo s taškou

Popis produktu

Trojkolesová kolobežka Finding Dory (Hľadá sa Dory) je krásna a originálna kolobežka, ktorá spĺňa najvyššie štandardy bezpečnosti. Kvalita spĺňa všetky európske normy. Je to naozaj výnimočná kolobežka, ktorá spĺňa potreby detí už od 3 rokov. Kolobežka má stabilnú protišmykovú podložku s obrázkami rybičky Dory z rozprávky, aby bola zabezpečená čo najbezpečnejšia jazda pre vaše dieťa. Výborným doplnkom kolobežky je taška na riadidlách v rovnakom rozprávkovom motíve, kde si detičky môžu odložiť pred jazdou rôzne drobnosti.

Detská trojkolesová kolobežka má 3 kvalitné silikónové kolieska, ktoré sa v prípade potreby dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Silikónové transparentné kolieska zvyšujú pohodlnosť pri jazde a sú odolné voči prerazeniu. Kolobežka má pevnú kovovú konštrukciu v kombinácii s odolným plastom. Detská rozprávková kolobežka má výškovo nastaviteľné riadidlá. Dajú sa nastaviť podľa potrieb dieťatka, preto kolobežka rastie spolu s dieťaťom. Riadidlá kolobežky sú protišmykové a zároveň príjemné na dotyk.

Mondo je taliansky výrobca, ktorý vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov, medzi ktoré patrí aj rozprávka o zábudlivej rybičke Hľadá sa Dory. Rybičku Dory poznáte už z rovnako obľúbenej rozprávky Hľadá sa Nemo. Detská kolobežka Mondo je vďaka trom kolieskam omnoho stabilnejšia a bezpečnejšia ako klasické kolobežky, preto je vhodná už od 3 rokov. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť20 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.