Kolobežka Disney Princezné Smoby otočná

Popis produktu

Detská kolobežka Disney Princezné pochádza z dielne francúzskeho výrobcu Smoby, ktorý myslí vždy na bezpečnosť, ale aj zábavu detí. Kolobežka Smoby má funkciu otáčania predných koliesok. Poskytne vašim najmenším stabilnú, ale zábavnú jazdu vďaka dvom nakláňajúcim sa kolieskam v prednej časti. Je to pevná kolobežka s kovovými riadidlami, ktoré majú protišmykové rúčky. Protišmykový povrch je aj na nášľapnej časti, aby dieťa stálo na kolobežke stabilne a bezpečne. V zadnej časti kolobežky sa nachádza nožná brzda pre vyššiu bezpečnosť. Kolieska v prednej a zadnej časti majú rôzny priemer, v prípade potreby sa dajú odmontovať a vymeniť za nové.

Deti milujú jazdu na kolobežke, pretože je to vždy vzrušujúci zážitok a veľmi zábavný spôsob trávenia voľného času. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si trénujú aj postreh a reflexy. Otočné ovládanie, pri ktorom sa pohybom riadidiel otáčajú predné kolieska, je veľmi zaujímavé pre všetky malé deti. Jazda na kolobežke je tak ešte vzrušujúcejšia. Kolobežka Princezné je skvelá prvá kolobežka pre deti, ktoré sa ešte len učia jazdiť na kolobežke a učia sa ako s ňou manévrovať. Má nádherné farebné prevedenie, ktoré v deťoch podnecuje ich fantáziu. 

Kolobežka Disney Princezné s nežným rozprávkovým motívom je vhodná pre deti od 3 rokov. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky: chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu. Kolobežka má nosnosť 20 kg. Francúzsky výrobca Smoby produkuje originálne, bezpečné a kvalitné detské hračky zo zamatovo jemného plastu. Všetky detské hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery56*23*68 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2 kg
Nosnosť20 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.