Kolobežka Autá Carbon Twist and Roll Smoby otočná

Popis produktu

Otočná kolobežka Cars Carbon (Autá) je nádherná rozprávková kolobežka, ktorá má dizajn inšpirovaný populárnou rozprávkou Autá. Aby Blesk McQueen z rozprávky Cars zvládal aj náročnejšie trasy, bol vybavený unikátnymi karbónovými dielmi a väčšími kolesami. Práve karbónovým autíčkom Mcqueen bola inšpirovaná kolobežka Smoby Twist and Roll. Dve predné kolieska, rozprávkový dizajn a šedo-červené farebné prevedenie - to všetko sú vlastnosti kolobežky Smoby, ktorú budú milovať všetci malí jazdci. Detská otočná kolobežka má ľahkú konštrukciu a vďaka 2 kolesám v prednej časti sa na nej jazdí stabilnejšie a jednoduchšie. Kolieska v prednej a zadnej časti majú rôzny priemer, v prípade potreby sa dajú odmontovať a vymeniť za nové. Rozprávková kolobežka je vhodná pre chlapcov od 3 rokov. Má protišmykové riadidlá, ktoré sú zároveň zamatovo hebké na dotyk. Protišmykový povrch je aj na nášľapnej časti, aby dieťa stálo na kolobežke stabilne a bezpečne.

Kolobežka Cars Carbon je skvelá prvá kolobežka pre deti, ktoré sa ešte len učia jazdiť na kolobežke a učia sa ako s ňou manévrovať. Trojkolesová detská kolobežka má pevnú konštrukciu z kvalitných materiálov, takže vydrží dlhé roky. Kolobežka má nastaviteľnú rúčku, preto sa vášmu dieťaťu skvele prispôsobí. Deti milujú jazdu na kolobežke, pretože je to vždy vzrušujúci zážitok a veľmi zábavný spôsob trávenia voľného času. Okrem toho sa vďaka kolobežke deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy. Rozprávkový motív podnecuje detskú fantáziu. Otočné ovládanie, pri ktorom sa pohybom riadidiel otáčajú predné kolieska, je veľmi zaujímavé pre všetky malé deti. Jazda na kolobežke je tak ešte vzrušujúcejšia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s jedinečným dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosťfantáziu. Upúta každé dieťa a je to skvelý darček pre nezbedné deti. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu. Kolobežka má nosnosť 20 kg.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery56*23*68 cm
Celková výška68 cm
Rozmery balenia29*18*59 cm
Celková dĺžka56 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,25 kg
Nosnosť20 kg
Koleságumené, tiché a protišmykové
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.