Kolobežka Autá Smoby dvojkolesová, skladacia s nastaviteľnou rúčkou od 5 rokov

Popis produktu

Detská kolobežka Smoby je prevedená v motíve populárnej rozprávky Cars (Autá). Dvojkolesová kolobežka pre deti má nastaviteľnú výšku riadidiel, preto sa prispôsobí výške a potrebám dieťatka. Je vhodná hlavne pre chlapcov od 5 rokov. Riadidlá kolobežky sú mäkké a príjemné na dotyk. Konštrukcia chlapčenskej kolobežky je pevná a kovová, preto je kolobežka odolná a stabilná. Výhodou detskej kolobežky Smoby je, že sa dá jednoducho zložiť. Môžete ju svojim deťom zbaliť na výlety či dovolenky a v kufri auta nezaberie veľa miesta. Chlapčenská kolobežka Smoby má čierne riadidlá a pestrofarebné prevedenie s obrázkami z rozprávky Autá. Je ako stvorená pre každého chlapca.

Jazda na kolobežke pomáha rozvíjať jemnú motoriku, deti posilňujú svalstvo na nohách a učia sa udržiavať rovnováhu. Kolobežka má výškovo nastaviteľné riadidlá so zaťahovacou rukoväťou. Riadidlá sa dajú nastaviť do 3 polôh. Detská kolobežka Smoby má tiché silikónové kolesá, ktoré spolu s nožnou brzdou zabezpečujú plynulú a bezpečnú jazdu. Maximálna nosnosť kolobežky pre deti je 50 kg. Má výšku 83 cm a dĺžku 70 cm. Kolobežka Smoby patrí medzi najobľúbenejšie kolobežky, zahrajú sa s ňou aj deti od 3 rokov.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Kolobežka Cars pre chlapcov má jedinečný dizajn a krásne žiarivé farby, zamiluje sa do nej každý malý nezbedník. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery70*32*83 cm
Celková výška83 cm
Rozmery balenia22*10*64 cm
Celková dĺžka70 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,48 kg
Nosnosť50 kg
Koleságumené, tiché a protišmykové
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.