Kolobežka Avengers Mondo ABEC 5 dvojkolesová

Popis produktu

Detská dvojkolesová kolobežka Mondo s motívom komiksu Avengers spĺňa najvyššie štandardy bezpečnosti, ktoré podliehajú najprísnejším európskym normám. Je to úžasná kolobežka, ktorá je vďaka svojej nízkej váhe vhodná pre každé dieťa od 3 rokov. Kolobežka pre deti Mondo Avengers má pevnú kovovú konštrukciu a ľahký hliníkový rám. Kolesá trojkolky sú vyrobené z kvalitného bezftalátového PVC materiálu. Riadidlá kolobežky sú mäkké a príjemné na dotyk. Jednoduchým spôsobom sa dajú výškovo nastaviť podľa potrieb do výšky až 80 cm. Jej dĺžka je 65 cm a šírka 10 cm.

Kolobežka pre deti sa ľahko skladá a dá sa jednoducho prenášať. Dieťa si ju preto môže vziať kamkoľvek so sebou. Kolobežka má krásnu červenú farbu a je zdobená s obrázkami obľúbeného komiksu Avengers. Dieťa ju ľahko zastaví pomocou zadnej nášľapnej brzdy. ABEC ložiská sú jednou z najdôležitejších častí kolobežky. Kolobežka Mondo obsahuje ložiská triedy 5, čo zaručuje ich plynulý dojazd, podobnú dobu točenia všetkých koliesok a absolútne tichý chod.

Kolieska majú priemer 12 cm a po opotrebovaní sa dajú jednoducho vymeniť. Nášľapná časť kolobežky pre deti Mondo má protišmykové vlastnosti. Nosnosť kolobežky je do 50 kg. Spoločnosť Mondo je renomovaný taliansky výrobca detských hračiek, ktorá je zárukou vysokej kvality, ktorá deťom vydrží dlhé roky. Jazda na novej kolobežke bude skvelá. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmery65x82x10 cm
Rozmery balenia60*11*22 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť50 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.