Kolíska pre bábiku 42 cm Baby Nurse Zlatá edícia Smoby s baldachýnom od 18 mes

Popis produktu

Detská kolíska Baby Nurse pre bábiky je krásny doplnok pre hru s bábikami a potešíte ňou dievčatká od 18 mesiacov, ktoré sa s láskou starajú o svoju bábiku. Kolíska pre bábiku je vo farebnej kombinácii tmavoružovej, svetloružovej a sivej farby a zdobená je jemnými hviezdičkami a motýlikmi. Celkový dokonalý dizajn tejto hračky pre malé dievčatká dotvára nápis Baby Nurse. Aby malá mamička mohla svoju bábiku prikryť výrobca nezabudol ani na prikrývku, ktorá je bielej farby ozdobená farebnou potlačou, a tak dokonale ladí s kolískou. Kolíska má jemné oblé tvary, ktoré sa rozkolíšu pri jemnom dotyku, a tak dieťa uspáva svoju obľúbenú bábiku. Hračka je vhodná pre bábiky s veľkosťou 42 cm. Rozmery kolísky sú 37*55*76 cm. 

Kolíska je pevná a stojí na vyvýšených nôžkach oblého tvaru. Kolíska pre detskú bábiku je doplnená o krásny baldachýn. Je to skvelá hračka, ktorá slúži ako doplnok k bábike.  Kolíska pre deti je vyrobená z pevných a odolných plastových materiálov, ktoré sú zároveň jemné a zamatové na dotyk.  Na čistenie hračky používajte len jemne vlhkú hubku. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Dievčatá sa hrajú na mamičku. Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Prostredníctvom držania, kŕmenia, uspávania a hry s detskou bábikou, deti napodobňujú dospelých, a učia sa, ako dávať lásku ostatný.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu. Kolíska pre bábiku Baby Nurse s baldachýnom si určite  získa srdce každej malej princeznej.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery37*55*76 cm
Celková výška76 cm
Rozmery balenia39*13*58 cm
Celková dĺžka55 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,88 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.