Kolíska s textilným baldachýnom Cradle Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pre 42 cm bábiku od 18 mes

Popis produktu

Kolíska s textilným baldachýnom Cradle Natur z populárnej kolekcie Baby Nurse poteší všetky deti a najmä dievčatká od 18 mesiacov. Do nádhernej pastelovo-ružovej kolísky sa zmestí bábika s maximálnou veľkosťou 42 cm. Vo vrchnej časti sa nachádza baldachýn, ktorý sa dá zložiť dole, a takisto aj zatiahnuť nad bábikou, aby mohla pokojne zaspať. Pri uspávaní môžu dievčatká bábiku kolísať vďaka oblým podstavcom. Predné čelo postieľky zdobí nápis Baby Nurse.

Hračka pre bábiky je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, originálny francúzsky dizajn sa zapáči každému dievčatku. Ľahko sa prenáša a čistí vlhkou handričkou. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša a naberajú pocit zodpovednosti. Kolísku si môžu dievčatká dať v noci aj pri svoju postieľku a pred spánkom ju hojdať, až kým spolu nezaspia. Bábika nie je súčasťou balenia.

Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery47*27*69 cm
Rozmery balenia36*11*52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.