Kolíska pre bábiku 42 cm Baby Nurse Zlatá edícia Smoby s perinkou od 18 mes

Popis produktu

Kolíska Baby Nurse pre bábiku je krásna hračka zo Zlatej edície francúzskeho výrobcu Smoby. Postieľka je kvalitný plastový výrobok, vhodný pre bábiku s veľkosťou do 42 cm. Kolíska pre detskú bábiku má krásne prevedenie v jemnej svetloružovej a tmavoružovej farbe v kombinácii so sivou a originálny dizajn dáva kolíske pre deti nápis Baby Nurse a potlač hviezdičiek a motýlikov. Prikrývka pre bábiku je vyrobená z kvalitnej tkaniny v bielej farbe s farebnou potlačou, ktorá dokonale ladí s postieľkou. Kolíska je vyrobená z pevných a odolných plastových materiálov, ktoré sú zároveň jemné a zamatové na dotyk. Je to skvelá hračka, ktorá slúži ako doplnok k bábike. Kolíska má jemné oblé tvary, ktoré sa rozkolíšu pri jemnom dotyku, a tak dieťa uspáva svoju obľúbenú bábiku.

Z oboch strán kolísky sú úchytky, na jednoduché prenášanie. Na čistenie kolísky pre bábiku používajte len jemne vlhkú hubku. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Dievčatá sa hrajú na mamičku. Deti rady predstierajú že ich bábika je ozajstná. Prostredníctvom držania, kŕmenia, uspávania, a hry s detskou bábikou, deti napodobňujú dospelých, a učia sa ako dávať lásku ostatný. Určite si získa srdce každej malej princeznej. Hra s bábikou patrí medzi najobľúbenejšie detské hry. Deti sa radi starajú o svoju bábiku. Kolíska pre bábiku je doplnok pre hru s bábikou, vhodný pre deti od 18 mesiacov. Rozmery kolísky sú 29*52*26 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery29*52*26 cm
Celková výška26 cm
Rozmery balenia57*10*34 cm
Celková dĺžka52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,49 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.