Kolíska Baby Nurse Smoby s baldachýnom pre 52 cm bábiku od 18 mes

Popis produktu

Smoby detská kolíska Baby Nurse je kvalitný plastový výrobok, vhodný pre bábiky s veľkosťou 52 cm. Kolíska pre bábiku má krásne prevedenie ružovej, bielej a modrej farby s obrázkami kvetiniek a srdiečok. Prikrývka pre bábiky sú z kvalitnej tkaniny s peknými vzormi. Kolíska je vyrobená z pevných a odolných plastových materiálov, ktoré sú zároveň jemné a zamatové na dotyk. Kolíska je pevná a stojí na vyvýšených nôžkach oblého tvaru. Kolíska pre detskú bábiku je doplnená o krásny baldachýn. Je to skvelá hračka, ktorá slúži ako doplnok k bábike. Kolíska má jemné oblé tvary, ktoré sa rozkolíšu pri jemnom dotyku, a tak dieťa uspáva svoju obľúbenú bábiku.

Na čistenie tkaniny používajte len jemne navlhčenú hubku. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Dievčatá sa hrajú na mamičku. Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Na vlastnej bábike sa učia ako ju obliekať a vyzliekať, čo potom praktizujú aj sami na sebe. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Je to úžasný spôsob ako pripraviť dieťa na príchod súrodenca.

Prostredníctvom držania, kŕmenia, uspávania, a hry s detskou bábikou, deti napodobňujú dospelých, a učia sa ako dávať lásku ostatný. Určite si získa srdce každej malej princeznej. Hra s bábikou patrí medzi najobľúbenejšie detské hry. Deti sa radi starajú o svoju bábiku. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Kolísky pre bábiky sú skvelý doplnok pre hru s bábikou, vhodný pre deti od 3 rokov veku. Rozmery kolísky sú 84*36*58 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery84*36*58 cm
Celková výška84 cm
Rozmery balenia39*11*51 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,51 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku52 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.