Kolíska s kolotočom Baby´s Cot Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pre 42 cm bábiku od 18 mes

Popis produktu

Kolíska s kolotočom Baby´s Cot z populárnej kolekcie Baby Nurse je nádherná kolíska a zároveň postieľka pre bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm. Jemné vyhotovenie kolísky v sivej a bielej v kombinácii s francúzskym dizajnom očarí malé mamičky na prvý pohľad. Jej súčasťou je aj ružový kolotoč, umiestnený nad hlavičkou bábiky, ktorý pomôže s jej uspávaním. Dievčatká v tejto nádhernej postieľke môžu bábiku hojdať, uspávať a zažijú s ňou veľa radostných chvíľ.

Postieľka má oblé tvary, ktoré sa rozkolíšu pri jemnom dotyku, a tak dieťa uspáva svoju obľúbenú bábiku. Je veľmi robustná a odolná vďaka použitej výrobnej technológii Blow Molding, Jej rozmery sú 47*30*60 cm, dá sa jednoducho prenášať. Celková výška postieľky je 47 cm. Bábika nie je súčasťou balenia. Na čistenie hračky používajte len jemne vlhkú handričku. Deti radi predstierajú, že ich bábika je ozajstná a pri hre si rozvíjajú kognitívne, motorické schopnosti a pocit zodpovednosti. Kolíska im umožní zaspávať spolu s bábikou, získajú nové realistické zážitky pri opatrovaní.

Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery47*28*60 cm
Rozmery balenia36*11*52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.