Kolíska pre bábiku Baby Nurse Smoby s kolotočom na postieľku pre 42 cm bábiku od 18 mes

Popis produktu

Kolíska pre bábiku Baby Nurse od francúzskeho výrobcu Smoby je kvalitná kolíska a zároveň postieľkavhodná pre bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cmPostieľka pre bábiku v ružových odtieňoch je vyrobená z pevných a odolných plastových materiálov, ktoré sú zároveň jemné a zamatové na dotyk. Dievčatká-mamičky sa veľmi potešia aj krásnemu zlatému kolotoču, ktorý je nad postieľkou a pomôže im s uspávaním bábiky. Na kolotoči sú znázornené srdiečka vtáčiky. Na detskej postieľke je veľký nápis Baby Nurse s obrázkami srdiečok, hviezdičky a motýlika. Dievčatká v tejto nádhernej postieľke môžu bábiku hojdať, uspávať a zažijú s ňou veľa radostných chvíľ.

Postieľka pre bábiky je skvelý doplnok pre hru s bábikou, ktorým potešíte najmä dievčatká vo veku od 18 mesiacov. Postieľka má jemné oblé tvary, ktoré sa rozkolíšu pri jemnom dotyku, a tak dieťa uspáva svoju obľúbenú bábiku. Kolíska je ľahučká a dá sa jednoducho prenášať. Rozmery postieľky pre bábiku sú 47*30*60 cm, pričom celková výška postieľky je 60 cm. Bábika nie je súčasťou balenia. Na čistenie hračky používajte len jemne vlhkú hubku. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Dievčatá sa hrajú na mamičku. Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Na vlastnej bábike sa učia ako ju obliekať a vyzliekať, čo potom praktizujú aj sami na sebe. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. 

Francúzska spoločnosť Smoby má dlhoročnú tradíciu vo výrobe detských hračiek. Je lídrom na trhu, a hračky sú vyrobené zo zdravotne nezávadného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality. Je to krásna a jedinečná hračka svojho druhu, ktorá zaručí vašej malej princeznej dlhé hodiny strávené hrou so svojou obľúbenou bábikou. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery47*30*60 cm
Celková výška60 cm
Rozmery balenia36*10*55 cm
Celková dĺžka47 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,3 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.