Kolieskové korčule The Ultimate Spiderman Mondo s chráničmi veľkosť 22-29

Popis produktu

Mondo kolieskové korčule 4-kolieskové s chráničmi The Ultimate Spiderman korčule od talianskeho výrobcu pre chlapcov od 3 rokov majú mimoriadne pekný dizajn, krásnu modrú farbu a motív obľúbeného pavúčieho muža Spidermana. Na nôžkach dobre sedia a pohodlne sa nosia. Veľkosť korčúľ pre deti The Ultimate Spiderman je do značnej miery univerzálna a dá sa jednoduchým spôsobom prispôsobiť na nôžky v rozmedzí čísel 22-29. Detské kolieskové korčule sú vyrobené z tých najkvalitnejších plastových materiálov, ktoré sa len tak ľahko nezničia.

Vhodne rozmiestnené kolieska po oboch stranách nôžky z nich robia výborné prvé detské korčule na učenie. Rovnováha sa na nich udrží oveľa jednoduchšie ako na klasických korčuliach, ktoré majú kolieska len v jednom rade. Kvôli pevnejším kolieskam tieto detské korčule odporúčame používať na povrchu bez väčších nerovností. Keďže deti sa v zápale hry a pri učení sa korčuľovania môžu zraniť, ku korčuliam je v cene sada chráničov The Ultimate Spiderman. Chrániče sú kvalitné, pevné, pohodlné a ľahko sa dajú nasadiť. Ochránia dieťa pred úrazom kolien a lakťov, ku ktorým by bez chráničov mohlo dochádzať pomerne často, čo platí aj pre skúsenejších detských korčuliarov.

Chrániče odporúčame použiť pri každom korčuľovaní. Korčule aj chrániče dodávame v praktickom peknom obale na zips, do ktorého sa po korčuľovaní môžu odložiť. Talianska spoločnosť Mondo sa zaoberá výrobou kvalitných detských produktov a hračiek a je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov či filmov. Výrobky od spoločnosti Mondo spĺňajú prísne európske kritériá kvality. Za výrobou širokej škály hračiek Mondo je starostlivý prístup k práci, inováciám a detským potrebám.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmery22-29 size
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.