Kočík trojkombinácia Maxi Cosi 3in1 Pushchair+Pram Sage Smoby hlboký/športový/prenosná postieľka pre 42 cm bábiku olivový

Popis produktu

Kočík trojkombinácia Maxi Cosi 3v1 od francúzskeho Smoby je skvelý darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Kočík sa dá poskladať na 3 rôzne spôsoby - tradičný hlboký kočík, športový kočík - bugina alebo sa dá využiť ako praktická prenosná postieľka pre bábiku. Kočík pre bábiku v krásnom olivovom vyhotovení pôsobí elegantne a nadčasovo, zaujme deti na prvý pohľad. Pevná a stabilná kovová konštrukcia kočíka v kombinácii s odolným plastovým materiálom ponúka deťom pri jazde s bábikou tie najlepšie jazdné vlastnosti, ktoré umocňujú aj tiché kolieska. Predné kolieska sú otočné o 360° pre jednoduchšie manévrovanie do strán. Ergonomicky tvarovaná rukoväť je vo výške 66 cm.

Športová časť vaničky sa dá jednoducho zložiť do vodorovnej polohy, napojiť na ňu hlbokú vaničku a kočík sa rýchlo premení na klasický hlboký kočík so strieškou. Pod sedadlom sa nachádza úložný priestor, do ktoré si deti odložia všetky doplnky a príslušenstvo k bábike. Hlboká časť vaničky sa dá samostatne používať ako prenosná postieľka pre bábiku, vo vrchnej časti striešky je umiestnená rukoväť, ktorá dieťaťu umožňuje jednoduché prenášanie. Pri jazde v športovom kočík je bábika chránená aj bezpečnostným pásom proti vypadnutiu. Kočík je vhodný pre bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm. 

Dizajn kočiarika navrhli poprední francúzski dizajnéri Smoby, takže vyzerá ako naozajstný kočík pre bábätko. Kočíkovanie bábiky je veľmi obľúbená hra medzi najmenšími deťmi, ktoré si pri tejto činnosti rozvíjajú jazykové a komunikačné schopnosti, jemnú motoriku, fantáziu a predstavivosť. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa deti približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život rodičov prináša, získavajú pocit zodpovednosti. Rozmery kočiara sú 55*39*65 cm, bábika nie je súčasťou balenia. Francúzsky Smoby prináša deťom prvotriedne hračky s vlastným originálnym dizajnom. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery55*39*65 cm
Celková výška65 cm
Rozmery balenia34*20*53 cm
Výška rúčky65 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,8 kg
Noteno baby
Farbazelená
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.