Kočík športový veľký Frozen Smoby fialový pre 32-42 cm bábiku výška rúčky 58 cm 58*38*57 cm od 18 mes

Popis produktu

Veľký športový kočík pre bábiku Frozen je moderná dievčenská hračka, ktorej neodolá žiadna malá princezná. Kočík pre dievčatká má peknú fialovú farbu v kombinácii s modrou a potlačou bielych snehových vločiek a obrázkom princezien Elsy a Anny z rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo. V prednej časti je opierka, aby bábika bola počas jazdy na kočíku v bezpečí. Kovová konštrukcia kočiara je biela s fialovou rukoväťou vo výške 58 cm od zeme. Pod sedačkou sa nachádza plastový košík bielej farby, ktorý malej mamičke poslúži na drobnosti, ktoré potrebuje k starostlivosti o bábiku. Do kočíka sa zmestí bábika s veľkosťou 32 - 42 cm. Bábika nie je súčasťou balenia.

Kočík pre dievčatká má pevné kolieska, ktoré zabezpečujú hladkú a ľahkú jazdu. Je vyrobený z kvalitného a odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Kočiarik pre najmenšie dievčatká od 18 mesiacov je ideálny spoločník na prechádzky a hru dievčatiek. V spodnej časti je praktický odkladací priestor, do ktorého si deti môžu odložiť rôzne drobnosti počas prechádzky. Každé dievčatko sa s ním rado vyberie na prieskum okolia spolu so svojou obľúbenou bábikou. Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa.

Kočík je výborný doplnok pre všetky dievčatá, ktoré sa rady hrajú s bábikami a starajú sa o ne. Smoby kočiarik Frozen je ľahučký, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých. Práve napodobňovaním života dospelých  sa deti najskôr naučia ako sa orientovať v reálnom svete. Je preto dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a dievčenský kočiar s motívom princezien z rozprávky Ľadové kráľovstvo je na to ideálnym prostriedkom. Rozmery kočíka sú 58*38*57 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenších. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery57*38*58 cm
Celková výška58 cm
Rozmery balenia35*13*60 cm
Celková dĺžka58 cm
Výška rúčky58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,6 kg
Farbafialová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.