Kočík športový 44 Cats Smoby výška rúčky 49 cm od 18 mes

Popis produktu

Športový kočík pre bábiky 44 Cats od francúzskeho Smoby je moderný doplnok k bábikám, ktorý ocenia všetky deti a najmä dievčatká od 18 mesiacov. Štýlové športové prevedenie v ružovom vyhotovení poteší všetky malé mamičky, ktoré v ňom môžu bez obáv prevážať svoju bábiku - doma i vonku. Má ergonomickú rukoväť vo výške 49 cm. Sedadlo je vyhotovené v krásnom dizajne s obrázkom populárnej animovanej série 44 Mačiek a vzorom mačacích labiek, chvostíkov a srdiečok. Dievčatká si ho obľúbia na prvý pohľad aj vďaka jeho originálnym zeleným kolieskam, ktoré zaujmú celé okolie.

Model 44 Cats je realistickou replikou ozajstného športového kočíka. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo ju kočíkujú. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností, hravým spôsobom sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti. Deti si pri manipulácii s bábikou zlepšujú jemnú motoriku. Rozmery produktu sú 45*36*49 cm, bábika nie je súčasťou balenia.

Renomovaná francúzska značka Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery46*36*49 cm
Celková výška49 cm
Rozmery balenia37*9*62 cm
Celková dĺžka46 cm
Výška rúčky49 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,1 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.