Kočík skladací golfky Princezné Disney Smoby pre 42 cm bábiku (výška rúčky 57,5 cm) ružový od 24 mes

Popis produktu

Detský kočík pre bábiku Princezné Golfky je stabilný a pevný kočík pre detskú bábiku, vhodný pre dievčatká od 24 mesiacov. Je vyhotovený v peknej farebnej kombinácii ružovej a bielej farby s krásnym vzorom a motívom hrdiniek z animovanej Disney rozprávky Princess (Princezné), umiestnenom na sedačke pre bábiku. Motív Princezné od Disney je u malých dievčat veľmi obľúbený a kočík ich preto zaujme na prvý pohľad. Je to veľmi užitočný doplnok pre deti, ktorý dieťa môže používať ako klasickú športovú buginu. Výška rúčky kočiara pre deti je 57,5 cm. Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami.

Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Vďaka bezpečnostnému pásu bábika nevypadne. Je to realistická replika ozajstného kočíka. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Dieťa si môže vziať buginu s bábikou kamkoľvek so sebou, či už na prechádzku, do parku alebo na výlet.

Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Môže sa tak vytvoriť skutočný vzťah. Rozmery kočíka pre deti Princezné sú 25*50*58 cm. Kočík je vhodný pre bábiku s maximálnou výškou 42 cm. Je to ideálny kočík na cestovanie a prechádzku vonku, dá sa ľahko poskladať a má malú váhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery25*50*58 cm
Celková výška58 cm
Rozmery balenia12*15*64 cm
Celková dĺžka50 cm
Výška rúčky57 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,0 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.