Kočík pre bábiku Peppa Pig Smoby skladacie golfky (57,5 cm rúčka) od 24 mes

Popis produktu

Kočík pre bábiku Peppa Pig je moderná skladacia bugina, ktorou potešíte dievčatá od 2 rokov. Ružová kovová konštrukcia je doplnená textilnou sedačkou pre bábiku. Biela farba s jemnou potlačou a obrázkom prasiatka z rozprávky Peppa Pig podnecuje u detí fantáziu a hravosť. Prasiatko Peppa je utešené krochkajúce zvieratko, ktoré svojimi každodennými príhodami zabáva najmenšie deti na televíznych obrazovkách už niekoľko rokov. Deti zaujíma hlavne hrou farieb a spoznávaním sveta spolu so svojimi zvieracími kamarátmi a nejedno malé dievčatko túži práve po kočiariku pre bábiky s takýmto motívom. 

Kočík je stabilný a pevný kočík pre detskú bábiku veľkú 42 cm. Je to veľmi užitočný doplnok pre vozenie bábiky. Podobne ako klasickú športovú buginu aj tento kočiarik pre bábiky viete rýchlo a ľahko poskladať a zloženú ju zobrať kdekoľvek so sebou, lebo nezaberá veľa miesta a je ľahká. Je to ideálny kočík na cestovanie a prechádzku vonku. Vďaka bezpečnostnému pásu bábika nevypadne. Výška rúčky kočiara pre deti je 57,5 cm Je to realistická replika ozajstného kočíka.

Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk.  Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Môže sa tak vytvoriť skutočný vzťah. Rozmery detskej buginy pre bábiky Peppa Pig sú 25*50*57 cm.

Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery25*50*57 cm
Celková výška57 cm
Celková dĺžka50 cm
Výška rúčky57,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,06 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.