Kočík pre bábiku Frozen Smoby skladacie golfky (57,5 cm rúčka) od 24 mes

Popis produktu

Kočík pre bábiku Frozen od francúzskeho výrobcu Smoby je moderná skladacia buginka pre bábiky s rozprávkovým motívom Frozen a potešíte ňou všetky dievčatá od 18 mesiacov. Je prevedený v žiarivej modrej farbe s potlačou bielych snehových vločiek a obrázkom princezien Elsy a Anny z rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo, ktorá je u malých dievčat veľmi obľúbená a zaručene ich kočiarik v rozprávkovom prevedení zaujme.  Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Vďaka bezpečnostnému pásu bábika nevypadneJe to realistická replika ozajstného kočíka. Kočík je vhodný pre bábiku s rozmerom 42 cm.

Smoby kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn. Má pevnú kovovú konštrukciu bielej farby v kombinácii s odolnými plastami. Rukoväť kočíka je tvarovaná pre detskú rúčku, vyrobená je z jemného a na dotyk hebkého plastu. Výška rúčky kočiara pre deti je 57,5 cm.  Detský kočík Frozen je veľmi užitočný doplnok pre deti, ktorý dieťa môže používať ako klasickú športovú buginu. Je stabilná, ľahko a rýchlo sa skladá a zložená zaberá málo miesta, preto je ideálna aj pri cestovaní. Dieťa si môže vziať buginu s bábikou kamkoľvek so sebou, či už na prechádzku, do parku alebo na výlet. Rozmery kočíka pre deti Frozen sú 25*50*57 cm. 

Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk.  Deti milujú hru s bábikou, rady ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností.   Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu a sú držiteľom európskych certifikátov kvality.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery25*50*57 cm
Celková výška57 cm
Rozmery balenia64*12*15 cm
Celková dĺžka50 cm
Výška rúčky57,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,06 kg
Farbamodrá
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.