Kočík pre dve bábiky retro Maxi Cosi&Quinny Smoby (65,5 cm rúčka) ružový

Popis produktu

Kočík pre dve bábiky Maxi Cosi&Quinny má moderný dizajn doplnený retro prvkami. Detský kočiarik pre bábiky dvojičky je prevedený v krásnej kombinácii tmavoružovej farby so šedou doplnený bielou konštrukciou. Dieťa si s ním užije dvojnásobnú radosť, lebo na prechádzku si môže vziať rovno dve bábiky alebo macíkov. Kočík pre bábiku je určený pre každú bábiku s výškou 42 cm. Bábika má bezpečnostný pás, aby nevypadla. Kočiarik má pevnú kovovú konštrukciu v kombinácii s plastom, je ľahký a zároveň stabilný. Má ergonomicky tvarovanú rúčku, ideálna pre deti od 3 rokov. Jej výška od zeme je 65,5 cm. Kolieska na kočiariku sú gumené. Predné kolesá sú od seba vzdialené, a tak dieťa ľahko manévruje s kočíkom do strán a s ľahkosťou prekonáva aj prekážky na ceste. Predné kolesá sa otáčajú o 360 stupňov, sú veľmi tiché.

Detský kočík pre bábiku Smoby Maxi Cosi & Quinny má realistický vzhľad ako ozajstný kočík pre deti. Je pohodlný a plastové sedadlá sú potiahnuté špeciálnym textilom. V spodnej časti kočiara pre bábiku je veľký úložný priestor na uskladnenie doplnkov alebo iných hračiek. Krásny moderný kočík, veľmi pekná verzia kočíkov aké používajú mamičky. Kočiarik pre bábiky dvojičky je kompatibilný s hlbokým kočíkom Maxi Cosi & Quinny.  Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Dievčatká, ktoré rady kočíkujú svoje bábiky, sa s týmto kočíkom vyhrajú dlhé roky. Na čistenie tkaniny používajte iba hubku ľahko navlhčenú vo vode. Je to realistická replika ozajstného športového detského kočiara.

Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne nezávadných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Rozmery produktu sú 52*39*67 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery52*39*67 cm
Celková výška67 cm
Rozmery balenia34*15*54 cm
Celková dĺžka52 cm
Výška rúčky65,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,95 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.