Kočík pre bábiku Peppa Pig Smoby bugina (49 cm rúčka) od 18 mes

Popis produktu

Detský kočík pre bábiku Peppa Pig je štýlová bugina od francúzskeho výrobcu Smoby. Dievčenský kočiarik má nežné ružové odtiene, sedacia časť je biela s jemnou farebnou potlačou a obrázkom rozprávkového prasiatka Peppa Pig. Prasiatko Peppa je utešené krochkajúce zvieratko, ktoré svojimi každodennými príhodami zabáva najmenšie deti na televíznych obrazovkách už niekoľko rokov. Deti zaujíma hlavne hrou farieb a spoznávaním sveta spolu so svojimi zvieracími kamarátmi a nejedno malé dievčatko túži práve po kočiariku pre bábiky s takýmto motívom. Detský kočík je vhodný pre bábiku veľkú 42 cm. Kočiarik je stabilný a vhodný pre hru detí od 18 mesiacov. Celková výška kočíka pre bábiku je 49 cm, poslúži aj opora pri prvých krôčikoch najmenších detí. 

Kočík je výborný doplnok na starostlivosť o bábiku, je ľahký a zamatový na dotyk, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých. Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Práve napodobňovaním života dospelých  sa deti najskôr naučia ako sa orientovať v reálnom svete. Je preto dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a Smoby kočiar Peppa Pig je na to ideálnym prostriedkom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery46*36*49 cm
Celková výška49 cm
Rozmery balenia37*9*62 cm
Celková dĺžka46 cm
Výška rúčky49 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,1 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.