Kočík pre bábiku Minnie Smoby športový (58 cm rúčka) od 18 mes

Popis produktu

Smoby športový kočík pre bábiku Minnievýšku rúčky 58 cm, je to teda ideálny spoločník na prechádzky a hru pre najmenšie dievčatká, vhodný už od 18 mesiacov. Dievčenský kočík má výraznú ružovú farbu s obrázkom obľúbenej myšky Minnie na zadnej časti, je vyrobený z kvalitného a odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. V prednej časti je opierka, aby bábika bola počas jazdy na kočíku v bezpečí. V spodnej časti je praktický odkladací priestor, do ktorého si deti môžu odložiť rôzne drobnosti počas prechádzky. Kočík pre dievčatká pevné kolieska, ktoré zabezpečujú hladkú a ľahkú jazdu. Každé dievčatko sa s ním rado vyberie na prieskum okolia spolu so svojou obľúbenou bábikou usadenou v prednej časti.

Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Kočík je výborný doplnok na starostlivosť o bábiku, je ľahký a jednoducho sa ovláda, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých. Práve napodobňovaním života dospelých  sa deti najskôr naučia ako sa orientovať v reálnom svete. Je preto dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a dievčenský kočiar s motívom Minnie je na to ideálnym prostriedkom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery38*58*57 cm
Celková výška58 cm
Rozmery balenia35*13*60 cm
Výška rúčky58 cm
Hmotnosť2,18 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.