Kočík pre bábiku 3v1 Inglesina Smoby (74 cm rúčka) strieborno-modrý

Popis produktu

Smoby kočík pre bábiku 3v1 Inglesina je fantastická multifunkčná hračka pre dievčatá od 3 rokov. Má odolnú, pevnú konštrukciu, takže vydrží dlhé roky. Kočík sa dá poskladať na 3 rôzne spôsoby: športový kočík, v ktorom dieťatko – bábika sedí, klasický kočíkpostieľka pre bábiku. Má krásne modro-strieborné farebné prevedenie, vynikne na každej prechádzke. Výška rúčky kočiarika pre bábiku je 74 cm, dá sa veľmi ľahko poskladať, takže nezaberie veľa miesta. Dievčatká si tak bezproblémovo svoj najobľúbenejší kočík chytia a môžu sa vydať na prechádzku po okolí. Kočiarik pre bábiku má sklápateľnú vrchnú časť, ktorá sa dá prispôsobiť počasiu a tiež košík na odloženie vecí v spodnej časti a praktickú tašku na plece. Taštička sa dá použiť aj samostatne. Kolieska zabezpečia hladkú a príjemnú jazdu. Celkový dizajn dievčenskej hračky pôsobí veľmi elegantne a štýlovo.

Kočíkovanie bábiky je veľmi obľúbená hra medzi najmenšími dievčatkami. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Kočík je výborný doplnok na starostlivosť o bábiku, je ľahký a zamatový na dotyk, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých. Práve napodobňovaním života dospelých  sa deti najskôr naučia ako sa orientovať v reálnom svete. Je preto dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a modro-strieborný kočiarik a postieľka v jednom je na to ideálnym prostriedkom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery73*42*107 cm
Rozmery balenia87*54,5*94 cm
Výška rúčky74 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,34 kg
Farbamodrá
Vhodné pre bábiku46 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.