Kočík pre bábiku Inglesina Smoby športový (62 cm rúčka) strieborno-modrý

Popis produktu

Smoby športový kočík pre bábiku Inglesina má pevnú kovovú pochrómovanú konštrukciu s kvalitným poťahom, takže vydrží dlhé roky. Dievčenský kočiarik je vhodný na hranie pre dievčatká od 3 rokov. Má krásne modro-strieborné farebné prevedenie, vynikne na každej prechádzke. Rozmery dievčenského kočíka sú 63*50*62 cm, výška rúčky je 62 cm. Dievčatká si tak bezproblémovo svoj najobľúbenejší kočík chytia a môžu sa vydať na prechádzku po okolí. Kočiarik pre bábiku má košík na odloženie vecí v spodnej časti a praktickú tašku, ktorá sa dá použiť aj samostatne. Veľké kolieska zabezpečia hladkú a príjemnú jazdu, mäkké a tiché kočíkovanie. Celkový dizajn dievčenskej hračky pôsobí veľmi elegantne a štýlovo.

Kočíkovanie bábiky je veľmi obľúbená hra medzi najmenšími dievčatkami. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Kočík je výborný doplnok na starostlivosť o bábiku, je ľahký a zamatový na dotyk, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých. Práve napodobňovaním života dospelých  sa deti najskôr naučia ako sa orientovať v reálnom svete. Je preto dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a modro-strieborný kočiarik Inglesina je na to ideálnym prostriedkom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenšie dievčatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery63*50*62 cm
Celková výška62 cm
Rozmery balenia57*44*79 cm
Výška rúčky62 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,7 kg
Farbamodrá
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.