Kočík pre bábiku Hello Kitty Smoby hlboký (55 cm rúčka) bielo-ružový od 18 mes

Popis produktu

Smoby hlboký kočík pre bábiku Hello Kitty je vhodný pre deti od 18 mesiacov. Kočík pre bábiku je prevedený v príťažlivej bielo-ružovej farebnej kombinácii s bodkovaným, tmavoružovým vzorom s krásnym obrázkom mačičky Hello Kitty, ktorá je veľmi obľúbenou u všetkých detí. Detský kočík pre bábiky má praktický úložný priestor, kde si deti môžu prevážať doplnky pre bábiku alebo iné hračky. Konštrukcia kočíka je pevná a kovová, v kombinácii s odolnými plastmi. Výška rúčky kočíka pre detičky je 55 cm. Je to veľmi pevný a stabilný kočík, s jedinečným dizajnom, ktorý si získa srdce každého malého dievčatka. Do kočíka sa zmestí bábika s rozmerom  42 cm

Vďaka svojej odolnosti a pevnej železnej konštrukcii deťom poslúži dlhé roky. Hlboký kočík pre bábiku Hello Kitty je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Je to realistická replika ozajstného hlbokého detského kočiara. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Na čistenie používajte iba hubku, ľahko navlhčenú vo vode.

Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Rozmery hlbokého kočíka38*60*55 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery38*60*55 cm
Celková výška60 cm
Rozmery balenia35*23*60 cm
Výška rúčky55 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,50 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.