Kočík pre bábiku Chuli Pop Lilou Smoby športový s macíkmi (60 cm rúčka) ružový od 18 mes

Popis produktu

Smoby športový kočík pre bábiku Chuli Pop Lilou je stabilný a pevný kočík pre detskú bábiku vhodný pre dievčatká už od 18 mesiacov. Je prevedený v peknej farebnej kombinácii jemnej ružovej farby so svetlou modrou. Na sedadle pre bábiku sú vyobrazené pekné rozprávkové obrázky macíkov. Je to veľmi užitočný doplnok pre deti, ktorý dieťa môže používať ako klasický športový kočiar. Pod sedadlom je veľký úložný priestor, kde si dieťa môže uložiť doplnky alebo iné hračky.

Výška rúčky kočiara pre deti je 60 cm. Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Je to realistická replika ozajstného kočíka. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality.

Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Môže sa tak vytvoriť skutočný vzťah. Rozmery kočíka pre deti Chuli Pop Lilou sú 60*38*55 cm. Kočík pre bábiky je vhodný pre 42 cm bábiku.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery60*38*55 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.