Kočík pre bábiku Baby Nurse Zlatá edícia Smoby s otočnými kolieskami (53,5 cm rúčka) od 18 mes

Popis produktu

Detský kočík pre bábiku Baby Nurse Zlatá edícia si získa pozornosť malých mamičiek štýlovým dizajnom a moderným farebným prevedením. Kočiarik je  vhodný pre dievčatá od 18 mesiacov. Je odolný a pevný, prevedený v nežnej farebnej kombinácii bielo-ružovej. Tento kočík je replikou ozajstného kočíka s otočnými prednými kolieskami, a preto je manipulácia veľmi jednoduchá aj pre najmenšie deti. Štyri plastové kolieska zaručujú dobrú stabilitu, a tak sa dievčatká môžu so svojou bábikou vybrať na prechádzku.

Sedadlo pre bábiku je biele s farebnou potlačou hviezdičiek, motýlikov a srdiečok so zlatým lemom. V prípade potreby sa dá poťah vyzliecť a vyprať. Plastový materiál, z ktorého je kočiar Baby Nurse Zlatá edícia vyrobený, je kvalitný a zamatový na dotyk. Každé malé dievčatko miluje hru s bábikou, o ktorú sa stará ako o vlastné bábätko. Hra s detskou bábikou nie je len zábavkou, ale pomáha aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností a taktiež dáva dievčatkám istý pocit zodpovednosti za svoje bábätko.

Výška rukoväte kočiara Baby Nurse Zlatá edícia je 53,5 cm. Jeho rozmery sú 46*38*54 cm. Detský kočík je francúzsky výrobok renomovaného výrobcu Smoby, vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov. Detský kočík je vhodný pre bábiku s rozmerom 42 cm, je ľahký, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých Práve napodobňovaním života dospelých od skorého veku sa deti najskôr naučia, ako sa orientovať v reálnom svete, preto je dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a kočiar Baby Nurse Zlatá edícia je na to ideálnym prostriedkom.

Vlastnosti

  • moderný dievčenský kočiarik na hranie
  • s otočnými prednými kolieskami
  • pre dievčatká od 18 mesiacov
  • výška rúčky 53,5 cm
  • z kolekcie Zlatá edícia
  • pre bábiku s výškou 42 cm
  • poťah na kočíku sa dá vyzliecť a vyprať
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • jedinečný realistický dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery46*38*54 cm
Celková výška54 cm
Rozmery balenia33*13*47 cm
Celková dĺžka46 cm
Výška rúčky53,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,9 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.