Kočík pre bábiku Baby Nurse Zlatá edícia Smoby bugina (49 cm rúčka) od 18 mes

Popis produktu

Detský kočík pre bábiku Baby Nurse zo Zlatej edície francúzskeho výrobcu Smoby je moderná bugina pre dievčatká od 18 mesiacov, ktoré túžia kočíkovať svoju bábiku. Dievčenský kočiarik v ružovo-bielom prevedení má pevnú a stabilnú konštrukciu. Výška rukoväte je 49 cm a Smoby kočík poslúži aj ako opora pri prvých neistých krôčkoch. Vďaka štyrom kolieskam sa veľmi dobre ovláda a malá mamička môže v bugine voziť bábiku dlhú 42 cm. Sedacia časť pre bábiky je bielej farby s jemnou potlačou hviezdičiek, motýlikov a srdiečok a štýlový dizajn kočiariku pre bábiku dodáva zlatý lem.

Kočík je výborný doplnok pri starostlivosti o bábiku, je ľahký a zamatový na dotyk, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých. Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Práve napodobňovaním života dospelých  sa deti najskôr naučia ako sa orientovať v reálnom svete. Je preto dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a dievčenská bugina pre bábiky Baby Nurse Zlatá edícia je na to ideálnym prostriedkom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery45*36*49 cm
Celková výška49 cm
Celková dĺžka45 cm
Výška rúčky49 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.