Kočík skladací Umbrella Stroller Mon Grand Poupon Corolle Canne Pink pre 36-42 cm bábiku od 24 mes

Popis produktu

Potešte svoje deti absolútnou novinkou v našom eshope, ktorú si okamžite zamilujú nielen deti, ale aj vy, rodičia. Jedinečný skladací kočík Umbrella Stroller z dielne francúzskej značky Corolle nesmie chýbať žiadnemu malému rodičovi, ktorý sa stará o bábiku Mon Grand Poupon Corolle. Prekrásny skladací kočík s motívom medvedíka poteší deti od 24 mesiacov originálnym dizajnom s nádhernou potlačou a dokonale prepracovanými detailmi. Kočiarik je vytvorený pre bábiky Corolle s veľkosťou 36-42 cm, je veľmi ľahký a manipulácia s ním bude pre deti naozaj jednoduchá. Kočík má celkovú výšku 63 cm a jeho obrovskou prednosťou je fakt, že sa dá veľmi jednoducho a rýchlo zložiť a opäť rozložiť. Manipuláciu s ním bez problémov zvládnu aj deti, ktoré tak môžu v kočíku voziť bábiku od rána do večera. Vďaka výnimočnému skladaciemu kočíku bude hra s bábikou Corolle nezabudnuteľná a deťom prinesie množstvo nových zážitkov a krásnych spomienok.

S týmto krásnym skladacím kočíkom Corolle s jemným detským dizajnom sa odteraz môžu deti vybrať na prechádzku vždy v spoločnosti svojej bábiky. Tá bude v kočíku pripútaná bezpečnostným pásom, takže si môže jazdu užívať bez obáv. Zložený kočík sa uzamyká bezpečnostnými prvkami, takže počas hry vašim deťom nehrozí žiadny úraz. Kočík pre bábiku s rozkošnou potlačou sa dá zložiť, takže nezaberá takmer žiadne miesto a navyše je veľmi ľahký. Dokonale prepracované detaily tohto kočíka a prvotriedne materiály príjemné na dotyk spestria každú hru s bábikou, ktorá rozvíja detskú fantáziu, ale aj komunikačné schopnosti. Hra na profesie je v ranom detskom veku veľmi dôležitá, pretože deti okrem iného spoznávajú vlastné emócie a preberajú zodpovednosť za svoje činy. Vďaka obrovskému množstvu doplnkov Corolle môžu deti svoje bábiky kŕmiť, prebaľovať, uspávať či kúpať, a to vždy v spoločnosti tých najlepších a najkrajších hračiek.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku s doplnkami na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • skladací kočík pre bábiku
  • od 24 mesiacov
  • pre bábiku s veľkosťou 36-42 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery63*28*45 cm
Celková výška63 cm
Rozmery balenia13*13*70 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,12 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku36 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.