Športový kočík CityLink® III Red Castle skladací s bielou konštrukciou a 5-bodovým bezpečnostným pásom od 0 mesiacov

Popis produktu

Športový kočík pre deti CityLink® III patrí medzi najnovšie a najmodernejšie mestské kočíky, spája v sebe kvalitné materiály a funkčné prvky, vďaka ktorým si kočíkovanie užijú ako deti, tak aj ich rodičia. Kočík je vhodný pre bábätká už od narodenia a je vyhotovený v krásnej farebnej kombinácii čiernej a bielej. Pôsobí veľmi štýlovo a luxusne a poskytuje deťom maximálny komfort, pričom sa rodičia môžu spoľahnúť na jeho pevnú a odolnú celokovovú konštrukciu. Kočík sa prispôsobí potrebám dieťaťa a rodičov, dá sa rýchlo poskladať za pár sekúnd a nezaberá veľa miesta, čo oceníte najmä pri cestovaní, dovolenkách, ale aj počas výletov do parku a počas nákupov.

Výhody:

  • pevná a odolná konštrukcia
  • 5-bodový bezpečnostný pás a ochranná hrazda
  • nastaviteľná opierka chrbta s možnosťou polohy ležmo
  • kvalitné EVA kolesá, otočné o 360°
  • strieška s vetracou časťou
  • ultra-kompaktný s nízkou váhou
  • rýchlo sa skladá a rozkladá, vhodný na cestovanie
  • výškovo nastaviteľná rukoväť v 2 polohách
  • čalúnené a komfortné sedadlo
  • priestranný úložný priestor v spodnej časti
  • jednoduchá manévrovateľnosť
  • mestský trendy kočík

Pohodlné čalúnené sedadlo zaručí, že sa dieťa bude pri jazde cítiť pohodlne a príjemne, pričom sa dá nastaviť aj do ležiacej polohy, keď si bábätko potrebuje pospať. Špičkový 5-bodový bezpečnostný pás s polstrovanými popruhmi a ochrannou hrazdou sa postará o maximálnu bezpečnosť dieťaťa. Praktická strieška na kočíku ochráni dieťa pred zimou, dažďom, vetrom a v zadnej časti striešky má zabudovaní vetrací systém. Vodiaca rúčka je výškovo nastaviteľná v 2 polohách, ponúka jednoduché ovládanie, je príjemne mäkká na dotyk - zvršok je zo 100% hnedej kože, rovnako ako aj na ochrannej hrazde. V spodnej časti kočíka sa nachádza priestranný úložný priestor, do ktorého si rodičia môžu odložiť nákupy. EVA kolieska sú otočné o 360° stupňov, dajú sa nastaviť aj na fixný smer a sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, kombinujúceho výhody tichých, gumených koliesok odolného plastu, takže ponúkajú tie najlepšie jazdné vlastnosti.

Detský kočík CityLink® III sa radí do kategórie ultra-kompaktných kočíkov, váži iba 6,7 kg (spolu so strieškou). Jeho rozmery v zloženom stave (aj s kolieskami) sú iba 27*50*57 cm. Rozložený kočík má rozmery 104*87*58 cm (s rúčkou v najvyššej polohe) alebo 97*87*58 cm (rúčka v najnižšej polohe). Kočík je určený pre deti do 3 rokov a má nosnosť 15 kg. Kombinácia nízkej váhy, odolnej konštrukcie a funkčnosti jednotlivých prvkov robia tento kočík neoceniteľným pomocníkom pri cestovaní a výletoch a myslí na potreby detí aj ich rodičov. 

O Red Castle

Cieľom dizajnérov značky Red Castle bolo odjakživa vytvárať produkty najvyššej kvality, ktoré si zamilujú deti aj rodičia. Vďaka produktom Red Castle sa deti cítia pohodlne, bezpečne a príjemne a je o nich dobre postarané. Red Castle používa iba tie najlepšie materiály bez ťažkých kovov a nebezpečných farbív, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu. Značka Red Castle spĺňa všetky bezpečnostné normy a má množstvo certifikátov od nezávislých laboratórií.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery104*87*58 cm
Celková výška104 cm
Celková dĺžka87 cm
Výška rúčky97 - 104 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,7 kg
KolesáEVA wheels
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.