Kočík pre bábiku a chodítko 2v1 MiniKiss Smoby ružovo-tyrkysový od 12 mes

Popis produktu

Smoby chodítko a kočík pre bábiku MiniKiss je nádherná dievčenská hračka, vhodná pre dievčatká od 12 mesiacov. Detské chodítko ružovo-tyrkysovú farbu a výšku 47 cm, je teda ideálne pre najmenšie dievčatá. Zaujímavosťou tejto hračky je, že sú v nej spojené 2 funkcie: je to kočík pre bábiku a zároveň chodítko, pomocou ktorého sa najmenšie deti učia chodiť. Opieraním sa o chodítko deti naberajú istotu pri prvých krokoch, ľahšie si osvojujú pohyby pri chodení, je to veľmi bezpečný spoločník na prechádzky najmenších. Dievčatá sa teda so svojim kočíkom môžu nielen hrať na mamičky, ale učia sa pri tom aj chodiť. Na kolieskach sú tlačidlá, ktoré ho po stlačení zabrzdia, aby dieťatku neutiekol, vtedy ide kočík pomaly. Po uvoľnení brzdy sa kolesá ľahko točia a dievčatko sa prechádza s bábikou.

Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Keď sa s bábikou rozprávajú, rozvíjajú sa ich komunikačné a jazykové schopnosti, fantázia a kreativita. Chodítko pre dievčatá pomôže pri prvých neistých krôčikoch najmenších detí a neskôr sa so svojou bábikou v kočíku môžu vybrať na prechádzku, objavovať okolie, rozvíjať svoje pohybové zručnosti a motoriku, posilňujú svalstvo. Do kočíka sa vojde bábika veľkosti 42 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery50*43*47 cm
Celková výška47 cm
Rozmery balenia44*15*55 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,28 kg
Farbatyrkysová
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.