Kočík s otočnými kolieskami Violette Baby Nurse Smoby pre bábiky (54 cm rúčka) od 18 mes

Popis produktu

Kočík s otočnými kolieskami Violette z edície Baby Nurse zaujme všetky malé dievčatká už od 18 mesiacov. Štýlové ružové vyhotovenie poteší malé mamičky, ktoré si budú môcť do sedačky usadiť bábiku s veľkosťou 42 cm. Na sedadle je kvalitná textília s moderným vzorom. Ergonomická rúčka je vo výške 54 cm od zeme. S kočiarikom sa ľahko manévruje vďaka predným otočným kolieskam, umožňujúcim hladkú a rýchlu jazdu. Bábika nie je súčasťou balenia.

Kovová konštrukcia v kombinácii s odolným a kvalitným plastom zaručí deťom nerušený zážitok pri kočíkovaní svojej obľúbenej bábiky. Dievčatká sa môžu vydať na prechádzky do parku, používať ho v v interiéri aj exteriéri. Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká, pričom všestranne rozvíja deti, učia sa zodpovednosti, prirodzeným a hravým spôsobom sa približujú svetu dospelých. Rozmery produktu sú 50*38*53 cm. Hmotnosť je príjemných 1,9 kg, ľahko sa prenáša.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťatko. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a nadčasových produktov. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery50*38*53 cm
Celková výška53 cm
Rozmery balenia33*13*47 cm
Celková dĺžka50 cm
Výška rúčky54 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,9 kg
Farbafialová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.